Katolički dječji vrtić Eden

STRUČNI SKUP ZA ODGOJITELJICE U VJERI

U subotu 20. studenog u Osijeku u zgradi Vikarijata održan je stručni skup za odgojiteljice u vjeri. Stručnom skupu nazočile su i odgojiteljice Kdv “Eden”: Marijana Andrić, Ivana Purkić, Danijela Dolić, Brankica Đordić i ravnateljica Mira Vego.

Tema ovog stručnog skupa bila je: “Važnost jezika i autentične komunikacije u prenošenju iskustva vjere djeci rane i predškolske dobi”, koji je organizirala Agencija za odgoj i obrazovanje i Katehetski
ured Đakovačko – osječke nadbiskupije.

Stručni skup se sastojao od dva predavanja:
“Riječi tvoje srce slade” o riječima i djeci, s. Marija Stela Filipović, prof. hrvatskog jezika i književnosti i dipl. knjižničar, te
“Cjeloviti i neposredni navještaj riječi djeci rane i predškolske dobi, s. Jelica Đuzel, dipl. kateheta specijalist.

Održale su se i dvije radionice:
“Pet minuta prije zime” poetska radionica, Nikolina Maletić, prof. hrvatskog jezika i književnosti i njemačkog jezika i književnosti, te “Božja riječ iz perspektive djetetovog slušanja i doživljavanja” pedagoška radionica, Marko Kapular.mag.theol.

Odgojiteljice i ravnateljica su sudjelovale na oba predavanja i na obje radionice. Pozdrav i uvodnu riječ imala je Teuta Rezo dr.sc., a molitvu Katica Ilić, odgojiteljica u Dv “Maslačak” Ivankovo. Gospođa Teuta Rezo pozvala je sve sudionike na duhovnu obnovu u kuću Betanija u Đakovu kod Milosrdnih sestara sv. Križa krajem siječnja.

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

Potrebni kolačići za pravilno funkcioniranje stranice.

gdpr, redux_current_tab, PH_HPXY_CHECK

Advertising

Google Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati potencijalne probleme.

_gat, _ga, _gid, _gat_gtag_UA_109604660_2, _ga_6GCV48RDD0

Other