Katolički dječji vrtić Eden

Sjećamo se, da ne zaboravimo Vukovar i Škabrnju

Kroz mjesec studeni sve skupine PO Srce Marijino na svoj način su obilježili, prisjetili se, ispričali i dostojanstveno obilježili sjećanje na Vukovar i Škabrnju te sve žrtve Domovinskog rata.
Razgovarali o ljudskim pravima, slobodi i jednakopravnosti kao osnovi za solidarnost i odgovornost u suvremenom društvu u kojem rastu naši predškolski uzrasti.
Vodili smo se mislima Siniše Glavaševića:
”Naučiti djecu da se smiju, da misle lijepo, da ih upozoravate da njihova htijenja ne budu veća od nebeskog svoda, da njihove ruke ne prljaju ničija djetinjstva, i ničije želje, morate ih naučiti da ljube!”

U srijedu 17.11. dan prije službenog obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, srednja i starija odgojna skupina, popularni Lavići i Vjeverice su imale PPT Vukovar i Škabrnja, da se nikad ne zaboravi, a mlađa vrtićka, popularni Mišići su šetnjom posjetili spomenik poginulim braniteljima Vinkovačkog Novog Sela, gdje su zapalili lampione i položili ruže za svakog poginulog. Dok su u večernjim satima svi djelatnice/ci prigodno u dvorištu zapalili lampione i time zaokružili dane sjećanja…

Kroz nekoliko fotografija, pogledajte ”slike koje pričaju priče…”

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

Potrebni kolačići za pravilno funkcioniranje stranice.

gdpr, redux_current_tab, PH_HPXY_CHECK

Advertising

Google Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati potencijalne probleme.

_gat, _ga, _gid, _gat_gtag_UA_109604660_2, _ga_6GCV48RDD0

Other