Katolički dječji vrtić Eden

Obavijest roditeljima KDV Eden i podružnice Srce Marijino

Poštovani roditelji,

S obzirom na izvanrednu situaciju u kojoj se nalazimo i kojom smo svi pogođeni, pronalazimo rješenja kako bi sačuvali radna mjesta, osobne dohodke svih djelatnica, a istovremeno ostavili otvorena vrata djeci čiji roditelji su obvezni ići na svoja radna mjesta.U trenutnoj organizaciji, slijedimo upute Nacionalnog stožera Republike Hrvatske, organizirali smo prihvat djece na način da što više ljudi ostanu u svojim domovima i smanjimo socijalne kontakte na što manju mjeru.

Uzevši sve okolnosti u obzir i sagledavajući situaciju, sukladno odluci Grada Vinkovaca, Jarmine, Nuštra, Privlake, Otoka, Tordinaca, ukoliko Vaše dijete neće koristiti usluge Kdv Edena tijekom razdoblja od 01.04.2020. roditelj je oslobođen plaćanja korištenja usluge Kdv Edena za razdoblje dok se situacija ne normalizira i djeca krenu u vrtić.

Roditelji koji su koristili uslugu do 16.03.2020. platit će pola iznosa cijene usluge, roditelji koji i dalje koriste usluge vrtića platit će redovitu cijenu. Gradovi i općine čiji roditelji koriste naše usluge odlučili su i dalje sufinancirati Kdv Eden te na taj način pomoći roditeljima i našoj Ustanovi kako bismo u trenutku koji će doći, u trenutku kada ćemo dalje nastaviti s radom bili spremni.

Kao što je svima poznato još uvijek sa sigurnošću ne možemo znati do kad će ova situacija trajati, a istovremeno je nužno pripremati se na nastavak rada i normalizaciju sustava, sačuvati radna mjesta, osobne dohodke svih djelatnica, molimo Vas da ne ispisujete djecu iz vrtića. Na taj način pomažete Kdv Edenu premostiti ovu tešku situaciju.

Zahvaljujem na razumijevanju!
S poštovanjem, vd ravnateljice

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

Potrebni kolačići za pravilno funkcioniranje stranice.

gdpr, redux_current_tab, PH_HPXY_CHECK

Advertising

Google Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati potencijalne probleme.

_gat, _ga, _gid, _gat_gtag_UA_109604660_2, _ga_6GCV48RDD0

Other