Katolički dječji vrtić Eden

Kdv Eden sudjelovao na Lutkarskom proljeću

Već 29. godinu za redom, u našoj se županiji održava manifestacija Lutkarsko proljeće. Poduzeće Boso organiziralo je lutkarsku predstavu za sve vinkovačke vrtiće.

Kazalište Prijatelji iz Zagreba izvelo je predstavu Priča o bljaksonima ili zašto treba dobro jesti. U današnje vrijeme svjedoci smo čudnog odnosa prema hrani. S jedne strane raznorazne kuharice su najprodavanije knjige, emisije koje govore o kulinarstvu su među najgledanijim emisijama, poznati kuhari su TV-zvijezde koji nas nasmiješeni, držeći pladnjeve, pozivaju da uživamo u njihovoj umjetnosti kuhanja…a, zapravo, kako se danas jede?

Dovoljno je baciti pogled na ulicu. Svi nekud žure, držeći komad fast fooda u rukama. Često i razne grickalice postaju najvažniji obrok u danu. To rade odrasli, ali i djeca dolazeći ili odlazeći iz škole. Ta hrana, agresivno reklamirana u svim medijima formirala je i dječji ukus. Razna kuhana jela, variva, gulaši postaju nepoželjni, postaju bljak! Ova poučna priča govori koliko je zapravo važno jesti zdravo na jednostavan i slikovit način.

Djeca su uživala u predstavi, a nakon predstave poduzeće Boso i partneri počastili su svu djecu pićem i hranom.

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

Potrebni kolačići za pravilno funkcioniranje stranice.

gdpr, redux_current_tab, PH_HPXY_CHECK

Advertising

Google Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati potencijalne probleme.

_gat, _ga, _gid, _gat_gtag_UA_109604660_2, _ga_6GCV48RDD0

Other