Katolički dječji vrtić Eden

Kdv Eden na 28. Lutkarskom proljeću

U sklopu 28. Lutkarskog proljeća djeca srednje i starije odgojne skupine Kdv Eden pogledala su dvije lutkarske predstave.

Prvi su dan, 28. ožujka 2023., pogledali ,,Stonogu Gogu” u izvedbi Teatra Poco Loco iz Zagreba.

Lutkarska je predstava odigrana u svečanoj dvorani Barun Trenk, tvrtke Boso, koja ih je počastila predstavom, krofnama i sokom.

Stonoga je Goga ljubiteljica mode i cipela koja nas je naučila da je važnije biti siromašniji za pokoji modni dodatak, ali bogatiji za brojne prijatelje.

Drugi su dan, 29. ožujka 2023., pogledali predstavu ,,Nove zgode Wande Lavande”, u Gradskom kazalištu “Joza Ivakić” u izvedbi Gradskog kazališta lutaka iz Rijeke. Wanda je creska ovčica koja nas je uveselila i potaknula na prihvaćanje različitosti.

Vršnjaci Dv Cvjetnjak također su pogledali ovu predstavu te su nas pozvali na druženje i igru. Poučeni Wandinim primjerom i mi smo se uputili u novu avanturu i prihvaćanje novih prijatelja.

Oduševljeni kao i uvijek i zadovoljni što su bili dio ovog kulturnog događanja, prepuni dojmova i bogatiji za nova prijateljstva, djeca su se vratila u svoj vrtić.

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

Potrebni kolačići za pravilno funkcioniranje stranice.

gdpr, redux_current_tab, PH_HPXY_CHECK

Advertising

Google Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati potencijalne probleme.

_gat, _ga, _gid, _gat_gtag_UA_109604660_2, _ga_6GCV48RDD0

Other