Katolički dječji vrtić Eden

Adventsko vrijeme i koncert u Kdv Eden

Cijeli smo advent nestrpljivo čekali dolazak malog Boga, Božića. Kroz razne aktivnosti pripremali smo se za dolazak malenog Isusa. Svaki smo dan čitali poruke i odbrojavali dane na našem adventskom kalendaru. Raznim likovnim i glazbenim aktivnostima pokušali smo bolje shvatiti tajnu Božića. Na poseban način, djecu starije odgojne skupine i katehistica Marijana djecu je kroz katehezu pripremala za Božić.

Svakoga smo ponedjeljka na adventskom vijencu palili svijeće i zajedno se molili. Uredili smo naše kutiće u vrtiću, okitili bor ručno izrađenim ukrasima, posijali pšenicu i izradili jaslice. Adventsko smo vrijeme proveli u veselju, pjevajući pjesmice i učeći recitacije. Kraj smo adventskog vremena svečano obilježili koncertom “Veselje ti navješćujem”. Koncert je priređen za vrtićku djecu, njihove roditelje, bake i djedove, braću i sestre. Naši su mališani uz pomoć svojih odgojiteljica pripremili pjesmice i recitacije. Uz jaslice i okićeni bor, u župnoj je Crkvi sv. Ćirila i Metoda vladalo toplo ozračje. Mališani su pjevali i recitirali i tako radost Božića prenijeli na mnogobrojnu publiku.

U blagdanskom ozračju i vedroga duha, Kdv Eden posjetili su i Motomrazovi koji su djecu darivali voćem. Djeca su uživala u adventskom vremenu, a svoju radost uspjeli su prenijeti i na druge te svoje srce otvoriti malom Isusu koji dolazi.

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

Potrebni kolačići za pravilno funkcioniranje stranice.

gdpr, redux_current_tab, PH_HPXY_CHECK

Advertising

Google Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati potencijalne probleme.

_gat, _ga, _gid, _gat_gtag_UA_109604660_2, _ga_6GCV48RDD0

Other